Bel Jakob van den Berg op 06 12 21 87 37

logo Jakob Van den Berg, Bouwveluwe.nl, in rood met witte kromme hamer in de vorm van een j

Van den Berg: vakmanschap in tegelzetten

Met mooi tegelwerk op de vloer of de wand is jouw badkamer of keuken pas echt af. Hiervoor heb je vakmannen nodig met kennis van de materialen en zicht op wat mooi past in het interieur. Kortom expertise en creativiteit. Van den Berg heeft jarenlange ervaring met kwalitatief hoogwaardig en secuur tegel- en voegwerk.

Tegelen en regelen

Heb je een mooie tegelwand of betegelde vloer in gedachten, maar zie je op tegen het geregel? Van den Berg neemt het werk van A tot Z uit handen. Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouwing van de te betegelen ruimtes. Wij zorgen ervoor dat de werkzaamheden naadloos worden ingepland tijdens het project.

Specialistisch tegelwerk en advisering

Het tegelaanbod is oneindig groot. Daarom helpen wij je bij het maken van de beste keuze. Immers elk soort tegel heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Niet elke tegel is geschikt voor elk doel en elke ruimte. Voor vochtige ruimten en vloeren met vloerverwarming worden andere eisen gesteld aan de tegel en aan de afwerking. Je wilt immers een waterdichte badkamer? Ook het onderhoud van de wand of vloer verschilt per tegelsoort. Zowel het materiaal van de tegel als de voegen zijn hierin bepalend. Wij bespreken wat het beste bij jou past.

Puik tegelwerk aan een scherpe prijs

Bij Van den Berg weten we wat mooi is en hebben we ervaring met vele soorten tegels. Of het nu gaat om mozaïek, Portugese tegels, glastegels, witjes of strak geplaatste tegels met kleine voegen (gekalibreerde tegels), natuursteen, hardsteen, plavuizen, keramische vloeren of terracotta vloeren. Meer weten? Bekijk onze laatste projecten. Heb je voor een ruimte een tegelvloer of tegelwand in gedachten? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Je kunt rekenen op degelijk advies en een scherpe prijs.

Offerte aanvragen


Van den Berg
Binnenweg 10a
8075 CE Elspeet
Tel:06 12 21 87 37

info@bouwveluwe.nl

Gerealiseerde projecten

Tegelwerk met estrikken in tunnels van een villa in Vierhouten
Tegelwerk met beige tegels in een badkamer met vrijstaand bad in Emst
Badkamer in Harderwijk met gele portugese motief tegels op de vloer. Type Castello
Portugese Castello tegels in lichtblauw en wit in motief gelegd in een badkamer
Moderne badkamer in Nunspeet met tegels in antraciet en chromen elementen