Bel Jakob van den Berg op 06 12 21 87 37

logo Jakob Van den Berg, Bouwveluwe.nl, in rood met witte kromme hamer in de vorm van een j

Verbouwen met van den Berg

Je wilt je zolder opknappen? Een nieuwe badkamer of keuken? Een garage of carport aanbouwen? Je dak isoleren of de kozijnen van je woning vervangen? Onderhoud of reparaties nodig aan je huis? Allemaal projecten die de expertise van een vakman vereisen. Je wilt immers lang kunnen genieten van het resultaat. Of het nu grotere of kleinere verbouwingen of klussen zijn, bij Van den Berg staan wij in voor de kwaliteit. En dat tegen een eerlijke prijs.

Ruime ervaring in verbouwen

Wil je zien welke verbouwingen Van den Berg zoal heeft gerealiseerd? Bekijk dan onze projecten. Wil je één van de door ons gerealiseerde verbouwingen graag zelf bekijken? Neem dan contact met ons op. Na overleg met onze klant is het het vaak mogelijk dat je ter plaatste wordt ontvangen en zelf hun ervaringen met van den Berg kunt delen en onze kwaliteit kunt bekijken.

Duidelijke afspraken over de werkzaamheden

Voor we aan jouw project beginnen, spreken we eerst alle details en de kosten goed met je door. Je wilt immers niet voor verrassingen komen te staan. Betekent dit dat je gaandeweg niets meer kunt aanpassen? Natuurlijk niet. We blijven ook tijdens het project met elkaar overleggen. Samen stellen we vast hoe we eventuele extra wensen of veranderingen kunnen inpassen in het project en het budget. Goed advies en een duidelijke en eerlijke aanpak. Daar mag je bij Van den Berg op rekenen.

Wat kost jouw verbouwing?

Sta je voor een verbouwingsbeslissing en wil je weten wat de kosten er van zijn? Neem dan contact op met Jakob van den Berg. Hij komt graag bij je langs om de wensen en mogelijkheden door te spreken die de basis vormen voor een duidelijke en gedetailleerde prijsopgave. Dit uiteraard geheel vrijblijvend!

Offerte aanvragen


Van den Berg
Binnenweg 10a
8075 CE Elspeet
Tel:06 12 21 87 37

info@bouwveluwe.nl

Gerealiseerde projecten

Dakkapel op woning in Nunspeet met draai-kiepraam
Dakkapel op woning in Nunspeet met draai-kiepraam
Vernieuwing van het dak van een boerderij in Elspeet. Type dak is een sporenkap.
Verbouwing keuken en veranda in Apeldoorn door Bouwveluwe.
Nieuwe witte trap in woonhuis in Arnhem, gerealiseerd door Bouwveluwe