Bel Jakob van den Berg op 06 12 21 87 37

logo Jakob Van den Berg, Bouwveluwe.nl, in rood met witte kromme hamer in de vorm van een j

Nieuwbouw met Van den Berg

Je eigen huis bouwen… wie droomt daar niet van? Maar hoe krijg je jouw wens uiteindelijk vertaald in een solide en duurzame woning die past binnen jouw budget? Daarvoor heb je vakmannen nodig die naar je luisteren. Het is onze passie om samen met jou de route te bepalen en je te adviseren over de vele mogelijkheden.

Samen bouwen aan kwaliteit

We willen trots zijn op ons werk, en dat zijn we pas als we vinden dat de ons werk, zoals afgesproken, tip top in orde is. Dat betekent behalve een kwalitatief hoogstaande woning en zorgvuldige toepassing van technieken en materialen, een accurate planning en goed overleg gedurende de bouw. Immers je wilt continue op de hoogte blijven van dit belangrijke project!

Jouw budget is ook onze zorg

Als particulier je eigen huis laten bouwen. Wie wil dat niet? Maar in eigen beheer bouwen kost tijd en hoofdbrekens. Je moet veel keuzes maken die natuurlijk ook financieel een impact hebben. Keuzes waarbij Van den Berg jou helpt. Van een mooi huis kun je immers pas genieten als er geen financiële verrassingen bij komen. Daarom zorgen we van meet af aan voor een duidelijke kostenopgave en zitten we regelmatig samen aan tafel om te overleggen.

Kosten besparen nadat je huis af is

Niet alleen tijdens de bouw, maar ook daarna brengt een eigen woning kosten met zich mee. Ook een nieuwbouwwoning. Wat te denken van stookkosten of onderhoud. Deze kosten kunnen in meer of mindere mate worden beperkt door de toepassingen van duurzame technieken en materialen in je nieuwe huis. Bijvoorbeeld door isolatiemethoden, de verwarmings- en installatietechnieken, duurzame energie zoals zonnepanelen en een afwerking met hoogwaardige en weersbestendige materialen. Met onze ervaring en expertise helpen wij jou beslissen wat in jouw situatie het beste is voor de toekomst.

Offerte aanvragen


Van den Berg
Binnenweg 10a
8075 CE Elspeet
Tel:06 12 21 87 37

info@bouwveluwe.nl

Gerealiseerde projecten

Getmetselde duiker in Vierhouten, Van den Berg. Elspeet. Bouwveluwe
Tuinmuur met fontein en een toren bij een villa in Vierhouten, Van den Berg. Elspeet. Bouwveluwe
Woonhuis in Ermelo met rieten kap
voorzijde van de nieuwbouwvilla gerealiseerd door bouwveluwe
dak van een woning in Elspeet waarop donkergrijze dakpannen worden gelegd
Luxe tuinhuis in Epe. Vakantiewoning en bijgebouw met zolder met stenen fundering.
Detail van de nieuwe aanbouw met plat dak in Ermelo.